محمد مقضی، اظهار کرد: سرخ کردن این مواد خوراکی در حرارت زیاد منجر به تولید نوعی ماده سرطانزا میشود.وی با بیان اینکه ماندگاری این مواد بر روی دندانها موجب پوسیدگی آنها میشود، ادامه داد: عدم تخمیر هیدروکربن موجود در چیپس و پفک عوارض چسبندگی روده و یبوست را در پی دارد. مقضی اضافه کرد: طی فرآیند سرخ شدن پفک، موادی در آن آزاد میشود که مضرات این ماده غذایی را همانند سیگار میکند و مشکلاتی مانند، کوتاهی قد و ریزش مو را به وجود میآورد. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، رئیس هیئت مدیره انجمن کارشناسان بهداشت خراسان رضوی تصریح کرد: نظارت و صدور مجوز از سوی وزارت بهداشت برای کارخانههای تولیدکننده موادغذایی تنها بر فرآیند تولید آنها و رعایت موارد بهداشتی است.
http://www.eghtesadonline.com/